ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Το φυσικοθεραπευτήριο βρίσκεται κεντρικά στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των λεωφόρων Εγνατίας και Στρατού. Διαθέτει το χώρο της θεραπευτικής άσκησης και την αίθουσα εκτέλεσης των φυσικοθεραπευτικών πράξεων. Η θεραπεία εκτελείται από τον Γιάννη Κραβαρίτη μέσα από από σύγχρονα, νόμιμα και πιστοποιημένα μηχανήματα τα οποία αποστειρώνονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση.

Το θεραπευτικό γυμναστήριο υποστηρίζεται από μηχανήματα αξιολόγησης δύναμης και ισορροπίας, τα οποία βοηθούν στην αποτελεσματικότερη εκτέλεση της θεραπευτικής άσκησης.

Χώρος θεραπευτικής άσκησης

Στο χώρο θεραπευτικής άσκησης εκτελούνται τα προγράμματα άσκησης που αφορούν στη βελτίωση και αποκατάσταση της ισορροπίας, δύναμης και λειτουργικότητας του ασθενή.

Γίνεται χρήση όλων των μηχανημάτων και των οργάνων άσκησης για την ενδυνάμωση των άκρων και του κορμού, για την επανεκπαίδευση της ισορροπίας και τη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας.

Μάθετε ποιές παθήσεις θεραπεύουμε

Χώρος φυσικοθεραπευτικών πράξεων

Στο χώρο των φυσικοθεραπευτικών πράξεων εφαρμόζονται τα μηχανικά μέσα θεραπείας για την αύξηση ή μείωση της θερμοκρασίας του σώματος, τη λύση του μυικού σπασμού και την ανακούφιση απο τον πόνο.

Πάντα υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή.

Μάθετε πού βρισκόμαστε

GALLERY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να μεγενθύνουν